top of page

Een Kijkje Achter de Dakrand: In Gesprek met Suleyman Yilmaz, Directeur van L&S Dakbeheer

In een boeiend interview krijgen we een dieper inzicht in de missie, successen en toekomstvisie van L&S Dakbeheer, rechtstreeks van de bevlogen directeur Suleyman Yilmaz.


Wat geeft jou het grootste gevoel van voldoening in jouw werk bij L&S Dakbeheer?

Voor mij is het de glimlach op het gezicht van een klant nadat we hun dak hebben getransformeerd. Het gaat verder dan alleen zakendoen; het gaat om het creëren van positieve verandering in het leven van mensen. Het maakt me echt trots om te zien hoe onze inspanningen een tastbaar verschil maken.

Wat drijft jullie als bedrijf en hoe onderscheiden jullie je in de wereld van dakbeheer?

Bij L&S Dakbeheer gaan we echt een stapje verder dan alleen maar dakreparaties. Ik geloof sterk in duurzame oplossingen die niet alleen goed werken, maar er ook nog eens goed uitzien. Het zit 'm bij ons in de details. Onze focus ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Wat we écht willen? Dat onze klanten niet alleen blij zijn met hoe hun dak eruitziet na onze inmenging, maar ook met het hele proces. Ik bedoel, het moet voor hen net zo ontspannen zijn als een kop koffie op een luie zondagochtend.

Welke innovatie in de dakindustrie zie je het meest veelbelovend en waarom?

Een interessante ontwikkeling is het gebruik van slimme technologieën in dakbeheer, zoals geïntegreerde zonne-energiesystemen en slimme dakbedekking. Deze innovaties bieden niet alleen efficiëntie voordelen, maar ook nieuwe mogelijkheden voor duurzame energieopwekking. Het is fascinerend om te zien hoe technologie en dakbedekking samenkomen om functionele oplossingen te creëren.

Als je één advies zou kunnen geven aan iemand die overweegt om in de dakindustrie te stappen, wat zou dat dan zijn?

Ik zou zeggen, wees nieuwsgierig en blijf leren. De dakindustrie evolueert voortdurend, en het is cruciaal om op de hoogte te blijven van nieuwe technologieën en methoden. Maar vergeet ook niet het menselijke aspect; luister naar je klanten, begrijp hun behoeften en werk samen om oplossingen te vinden. Dat persoonlijke contact is de sleutel tot succes.


Hoe zie je persoonlijk de toekomst van L&S Dakbeheer in de komende jaren?

Mijn visie is om L&S Dakbeheer te positioneren als een toonaangevende speler in de branche, niet alleen op basis van technische excellentie, maar ook vanwege onze toewijding aan duurzaamheid en klanttevredenheid. We willen bekend staan als een bedrijf dat niet alleen daken repareert, maar levens verbetert door middel van hoogwaardige, innovatieve oplossingen.

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste projecten, innovaties en verhalen achter de schermen? Volg dan onze website en sociale mediakanalen. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze reis naar een duurzamere toekomst, dak per dak.


Samen bouwen we aan meer dan alleen stevige daken; we bouwen aan een gemeenschap van gelijkgestemden die geloven in kwaliteit, duurzaamheid en de kracht van positieve verandering.




314 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page