top of page

‘Samen maken we het verschil’ - In gesprek met Antonio Burgos Wielink van L&S Dakbeheer



Welkom, Antonio! Kun je ons iets vertellen over jouw achtergrond en hoe je bij L&S Dakbeheer terecht bent gekomen?


Dank je wel! Door de jaren heen heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt en veel ervaring opgedaan. In 2015 kreeg ik de kans om bij L&S Dakbeheer aan de slag te gaan en ben ik sindsdien bedrijfsleider. Daarnaast heb ik thuis een prachtig gezin met 3 meiden, 2 jongens en een fantastische vrouw.


Wat houdt jouw rol als bedrijfsleider precies in?


Als bedrijfsleider ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf. Dit omvat het aansturen van projecten, het begeleiden van ons team en het waarborgen van de kwaliteit van ons werk. Mijn belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat iedereen in ons team zijn of haar talenten optimaal kan benutten en dat we samen de beste resultaten voor onze klanten behalen.


Hoe houd je je team gemotiveerd?


Dat is een mix van luisteren, waarderen en vieren. We organiseren regelmatig teambuilding activiteiten, maar het belangrijkste is dat iedereen zich gehoord voelt. Een simpele ‘dank je wel’ of het vieren van een mijlpaal doet wonderen.


Wat maakt L&S Dakbeheer volgens jou uniek?


Ik zou zeggen onze teamgeest en onze passie voor innovatie. We zijn niet zomaar een groep mensen die daken maakt; we vormen een hechte club die altijd op zoek is naar betere en duurzamere oplossingen. Dat geeft ons werk echt een extra dimensie.


Hoe zie jij de toekomst van dakdekken in het algemeen?


Ik denk dat de toekomst van dakdekken sterk gericht zal zijn op duurzaamheid en technologie. Groene daken, energie-efficiënte materialen en slimme technologieën zullen de norm worden. Het is een spannende tijd, en ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van deze evolutie.


Heb je nog een boodschap voor de lezers van onze website?


Natuurlijk! Denk eens aan het dak boven je hoofd. Het biedt niet alleen bescherming, maar vormt ook een belangrijke basis voor comfort en duurzaamheid in je leven. Door te kiezen voor duurzame en innovatieve oplossingen, draag je bij aan een betere toekomst voor jezelf en de volgende generaties.


Het gaat om meer dan alleen een dak – het gaat om een plek waar je je veilig en thuis voelt. Samen kunnen we zorgen voor een groenere, duurzamere wereld. Dus blijf betrokken, blijf nieuwsgierig en maak samen met ons het verschil.


Dank je wel voor dit leuke gesprek, Antonio. Veel succes met al jullie projecten!

194 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page