top of page

"Vrijheid om te Groeien - Een kijkje in het leven van Morris Thomas bij L&S Dakbeheer"

Bij L&S Dakbeheer draait alles om innovatie, vertrouwen en groei, niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor zijn medewerkers. Vandaag hebben we het genoegen om te praten met Morris Thomas, Head of Administration, maar vooral een alleskunner. In dit interview vertelt Morris over zijn reis bij L&S Dakbeheer, de unieke cultuur van het bedrijf en hoe jonge mensen hier de kans krijgen om hun carrière op hun eigen manier vorm te geven. Lees verder voor een inspirerend gesprek over vrijheid, vertrouwen en de toekomst van L&S Dakbeheer.




Morris kent Suleyman, de oprichter van L&S, al van jongs af aan omdat hij samen met Suleyman's zoon Eren is opgegroeid in Assendelft. Morris, kun je ons wat vertellen over je achtergrond en hoe je bij L&S Dakbeheer terecht bent gekomen?


Natuurlijk! Zoals je al zei, ben ik opgegroeid in Assendelft. Eren en ik waren altijd samen, en via hem leerde ik Suleyman kennen. Na mijn studie was ik op zoek naar een plek om mijn carrière te starten. Suleyman gaf me die kans bij L&S Dakbeheer, en ik ben er nog steeds heel blij mee.

Wat maakt werken bij L&S Dakbeheer voor jou bijzonder?


Wat L&S zo speciaal maakt, is de ruimte die jonge mensen hier krijgen om zich te ontwikkelen. Je krijgt de vrijheid om je werk op je eigen manier in te vullen en wordt aangemoedigd om met nieuwe ideeën te komen. Dat zorgt voor een energieke en innovatieve werkomgeving.

Heb je een voorbeeld van hoe die vrijheid en kansen voor jou hebben gewerkt?


Zeker! Toen ik hier net begon, zag ik mogelijkheden om onze administratieve processen te verbeteren. In plaats van vast te houden aan de traditionele methoden, kreeg ik de ruimte om een nieuw digitaal systeem in te voeren. Dit heeft onze efficiëntie enorm verhoogd en de klanttevredenheid verbeterd. Het vertrouwen dat ik kreeg van Suleyman en het team gaf me de moed om deze veranderingen door te voeren.

Het klinkt alsof je echt impact hebt kunnen maken. Hoe zie je de toekomst van L&S Dakbeheer en jouw rol daarin?


De toekomst ziet er veelbelovend uit. We groeien snel en blijven innoveren. Mijn doel is om onze administratieve processen zo te optimaliseren dat ze onze groei ondersteunen en zelfs stimuleren. Ik wil blijven zoeken naar manieren om onze werkwijzen te verbeteren en een omgeving te creëren waarin iedereen kan blijven groeien en ontwikkelen. Bij L&S draait het niet alleen om het werk, maar ook om de mensen die het doen.

Dat is een inspirerende visie. Heb je advies voor jonge mensen die hun carrière willen starten bij een bedrijf zoals L&S Dakbeheer?


Absoluut. Mijn advies is om een plek te zoeken waar je jezelf kunt zijn en waar je de ruimte krijgt om te groeien. Wees niet bang om nieuwe ideeën te delen en risico's te nemen. Bij L&S hebben we geleerd dat fouten maken een essentieel onderdeel is van succes. Blijf nieuwsgierig, werk hard en geloof in je vermogen om bij te dragen aan iets groters.

Bedankt, Morris, voor dit inspirerende gesprek. Het is duidelijk dat L&S Dakbeheer niet alleen oog heeft voor zijn klanten, maar ook voor zijn medewerkers. We wensen je veel succes met je toekomstige projecten!


//


Bij L&S Dakbeheer krijgen jonge mensen de kans om hun carrière op hun eigen manier te ontwikkelen. Wil je meer weten over onze vacatures en wat wij voor jou kunnen betekenen? Bezoek onze website en ontdek de mogelijkheden!


95 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page